Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
TräningUncategorized

Marklyft med PT klient

Jag älskar mitt jobb!!!

-Ja det kanske låter klysigt, men det är faktiskt sant. Jag valde jue detta jobb just därför att jag älskar att motivera, inspirera och få hjälpa människor. Sen älskar jag ju själv att träna och märkte att jag faktiskt lyckades inspirera en hel del människor och samtidigt hjälpa dem att hålla deras motivation i liv, Så jag bestämde mig för 1 1/2 år sen att satsa fullt ut på att starta eget företag och jobba heltid som PT, Vilket visade sig vara en ren triumf. Att släppa en trygg anställning och ge sig ut i det fria och skapa sitt egna arbetsliv helt på mina premiser kan vara bland det bästa jag gjort, och jag har blivit riktigt bra på det också om jag får säga det själv, ha ha!

-Nä men jag tycker att jag är bra när jag ser en glöd tändas hos en annan människa. Det är för mig det bästa med mitt jobb, att ge en människa en ny inblick i ett deras liv, att vara en del av en människas nya upptäckter, och att få människor att komma i kontakt med sitt inre, det är magiskt!

Som ex en PT klient som jag har nu, som kom till mig och ville ha hjälp att komma igång med träningen. Hon ville tighta till sig lite. Nu har vi tränat ihop ett tag och hon har verkligen hittat en helt nu potential inom sig. Hon har helt vänt om gällande hennes kost, hon äter nu ren mat utan massa krusiduller och mycket mat. Hon har blivit stark, tight, har en hy och utstrålning som strålar framgång och energi.

Hon har hittat glädjen med styrketräning i det stora hela, MEN så träffades vi här i veckan och hon sa att hon var lite låg att hon tappat motivationen och inte riktigt tränar lika bra själv längre på gymmet.

Min plan var ju att just i detta pass enbart köra alla de klassiska basövningarna som MARKLYFT; KNÄBÖJ; BÄNKPRESS; MILITÄRPRESS så jag tänkte och hoppades att detta skulle ge henne den boost hon behövde.

1a övningen var marklyft, och hon var en talang på detta. Rörligheten och styrkan fanns där.

-Toppen tänkte jag, nu laddar vi på med vikter (jag är extremt noga med att ladda på med vikter då teknik är viktigare än vikt för mig)

Vi kom upp till en vikt på hennes egen kroppsvikt och där lyfter hon som en drottning. Jag såg hur gnistan tändes i hennes ögon och hon utbrister:

“-Gud vad kul det är att lyfta så här tungt” Dessa ord är bland de finaste ord som jag vet i min yrkesroll. Att höra unga snygga tjejer uttrycka sin glädje i att lyfta tungt- Det fyller liksom hela mig med energi, glädje, stolthet och inspiration.

Min fantastiska PT klient lyfte sin egen kroppsvikt första gången hon överhuvudtaget kör marklyft och hon älskade det, hon blev så stolt och imponerad av sig själv, vilket hon såklart ska vara för det är en enormt bra prestation. GRYMT vännen!

Att få vara med om dessa ögonblick det är en av alla miljoner saker som gör att jag fullkomligt älskar mitt jobb som Personlig Tränare.

Att själv få både inspirera och inspireras av mina PT klienter- Häftigt magiskt!

Se så snyggt hon lyfter

 

[youtube]https://youtu.be/qbEG4vsUPeQ[/youtube]

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons