Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
BootcampThailandslivTräning

Jag har börjat att leva mina drömmar istället för att drömma dem

Jag har gjort en otrolig förändring i mitt liv.
-Absolut att träningen och tävlandet är en jättestor del i denna resa, men det är inte allt. Denna resa och förändring startade redan förra hösten då jag och min kära älskade man tog våra barn och åkte till Thailand i 6 månader. Vi var föräldralediga med Charlie och Melvin gick i skolan.

IMG_3860.PNG
Väl där i Thailand så insåg vi alla att vi har strävat åt helt fel håll i livet, vi har jagat fel mål. För i Thailand så insåg vi att så länge vi som familj är tillsammans
så är det alltid bra. Allt annar ganska oviktigt. Vi behöver ha mer tid tillsammans. Så vi bestämde oss för att satsa på att bygga ett liv med mer frihet och 1a målet skulle vara att åka tillbaka nästa säsong (dvs denna säsong) Vi bestämde oss för att börja leva våra drömmar istället för att drömma dem.

Som ni redan vet så har en av mina drömmar varit att tävla i Body Fitness. En dröm var att bli coachad av den bästa. Jag tog kontakt med Maria Eriksson, den bästa inom Body Fitness, enligt mig och frågade om hon ville coacha mig till att uppnå min dröm.
Som ni vet så gick det hela vägen. Maria coachade mig och jag har nu genomfört 2 st Body Fitness tävlingar. Så drömmar börjar att gå i uppfyllelse en efter en.

IMG_6136.JPG

IMG_6121-0.PNG

IMG_6120.PNG

En annan grej som det nya liv “lev dina drömmar” har medfört är att jag insåg att jag måste börja jobba med det jag verkligen älskar. Jag måste fortsätta att leva mina drömmar och börja jobba med min passion, hälsa och träning.
Så javisst jag har utbildat mig till kostrådgivare, hälsocoach och Personlig Tränare. Jag har kickat igång mitt egna företag och klienterna blir fler och fler.
Jag sa upp mig och slutade min fasta anställning på ett fantastiskt bra jobb i en bransch där jag jobbat i 12 år. Jag släppte tryggheten på Nickelodeon i mediebranschen för 2 veckor sedan och nu står jag här full av förväntan full av energi och full av lycka!

IMG_3835.JPG

Så vad händer nu härnäst?
-Jo på lördag åker vi tillbaka till Thailand och vi kommer inte hem förens den 20 april.
Vi gör det igen, vi drar, VI LEVER VÅR DRÖM!

Jag kommer där att jobba som Personlig Tränare och kommer bland annat att leda en massa Bootcamp pass på stranden. Något som jag startade upp förra året och lämnade över till Linda Hon har drivit på det i ett bra tempo och nu känns det superkul att vi ska fortsätta att köra Bootcamp ihop. Vi håller egna pass men samarbetar och utökar antalet klasser. Det kommer bli magiskt bra. Hårt, men grymt fantastiskt bra!
Välkomna att höra av er om ni skall åka mer till Koh Lanta i vinter.
Maila mig på mille@strongliving.se

IMG_6265.JPG

IMG_6264.JPG

IMG_6266.JPG

IMG_6267.JPG

IMG_6270.JPG

IMG_6269.JPG

IMG_6268.JPG

Det är något galet magiskt och fantastiskt att säga att jag och min familj LEVER VÅRA DRÖMMAR vi tar stegen och fortsätter gå och uppnår dröm efter dröm och är i ett sånt härligt flow.
Ingenting kommer gratis, nej nej vi jobbar stenhårt men njuter och har det fantastiskt roligt på vägen, visst är det tufft stundtals, men vaddå vi lever ju ut våra drömmar. Vi kämpar för dem och håller fokus.

Ta bara 1a stegen och fortsätt gå, fokus på målet dvs DRÖMMEN!

IMG_3861.PNG

På lördag drar vi till Thailand i 4 månader och dröm nr 5 går i uppfyllelse bara detta året.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons