Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
DietTävling

Veckan mellan Decembercupen och Luciapokalen

Efter tävlingen så fick jag unna mig något samt en fri måltid att äta på kvällen, det blev thaibuffe med ris.
Vi (jag och min man Jocke) åkte hem direkt efter tävlingen. Å där satt jag i bilen helt hög sv både socker, kolhydrater och adrenalin. Jag hade så mycket kraft och energi och det var skönt att känns energi efter ett par riktigt tings veckor med total brist sv både kraft och energi.
Jag hade svårt att ta in allt. Jag var så enormt lycklig, glad och stolt. Jag tror att jag där och då den dagen peakade och upplevde ett av mitt livs bästa stunder. Det var helt galet, tänk vad länge detta bara var en dröm för mig, men som nu var en dröm som blivit sann. Varför?
-Jo för att jag bestämde mig för att jag skulle genomföra det för ganska så exakt 1 år sen. Jag tog kontakt med en coach. Jag tog 1a steget och sen bara fortsatte det.

Så mitt råd är att sluta drömma och börja ta stegen mot drömmarna för då blir drömmarna verklighet.
Jag har fler drömmar dom blir verklighet hör nu inom kort. Återkommer till det i ett senare inlägg (ja jag sa så för ett tag sen också, men en sak i taget)

Dagen efter så vaknade jag tidigt, gick en PW och startade en ny uppladdning inför nästa tävling. In i dietvärlden igen och bara nöta på. Men jag hade energi och visste vad som gällde. Så en lugnare gladare Mille genomförde återigen tömnings/laddningsveckan. Det hann bli några härliga gympass innan det var dags att vila igen på torsdagen. Jag passade också på att mysa och umgås ordentligt med min familj som blivit rejält bortprioriterade sista veckorna.

En härlig underbar vecka som gick mest på rutin,

IMG_5931.JPG

IMG_5918.JPG

IMG_5930.JPG

IMG_5928.JPG

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons