Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

En dietdag ur mitt liv, 12 dagar innan tävling

Om jag någonsin har tyckt att det har varit tufft tidigare så är det ingenting mot vad det är nu. My gooooood!

Jag önskar att jag kunde beskriva allt men det är så mycket hela tiden och svänger precis lika mycket hela tiden. –Jo och det vet ni ju.
Men jag ska ta er med på en typisk dietdag så här 12 dagar innan Tävling.

IMG_5269.PNG

IMG_5267.PNG

Klockan ringer kl 05:10, då kliver jag upp och tar på mig ett gäng lager kläder. Ja jag fryser konstant då jag har minimalt med fett på kroppen som inte kan värma mig.

Kl 05:15 dricker ett stort glas vatten med BCAA (aminosyror)

Kl 05:20 Jag ger mig iväg i ett totalt mörker. Jag bor i skogen och har 4,5 km till närmaste gatulampa. Men jag har en grym pannlampa och jag har vant mig med att vandra här i mörkret. Jag har tidigare älskat mina promenader, det har varit min favoritstund på dagen fram tills förra veckan. Varför, vad hände?
-Ja, energin tog slut helt enkelt. Tappar motivationen hela tiden och frågar mig minst 100 gånger per dag om detta är värt det?
Benen är tunga, känns tungt att lyfta dem. Kroppen skriiiiiker efter vila, efter sömn, lugn och ro.
Varje liten varningssignal skriker och varnar om att botten är nådd, kroppen är tömd och går verkligen på tomgång.

06:30 kommer jag in i värmen igen. Känner glädje att snart få äta. Humöret stiger. Jag preppar iordning min gröt och steker min äggviteomelett gjord på 6 st äggvitor, 1 msk vatten och lite fänkålsfrön.
Duschar, klär på mig och väcker barnen.

07:10 Sitter vi och äter frukost tillsammans. Magisk stund. Med ett lugn och välmående i kroppen njuter jag av mina barns närvaro. (Pappan sover)

IMG_5037.PNG

IMG_5149.JPG

07:30 preppa i ordning 4 st matlådor som skall intas under dagen. Samma i alla matlådor kyckling och sallad.

07:50 ut till bilen och kör iväg barnen till skola och dagis

08:30 landar inne på kontoret. Jobbar på och njuter av mina kollegor. Har bara 2 veckor kvar på denna arbetsplats, Nickelodeon! Så mycket känslor kring det. Kommer att sakna det här jobbet och dessa underbara kollegor enormt mycket.
Men jag gör rätt, ger mig ut i livet och lämnar tryggheten. Skriver mer om detta imorgon.

Kl 10:00 mål 2 för dagen. Kyckling och sallad som intas framför datorn.

IMG_5183.JPG

Kl 11:30 mellanmålsdricka i form av BCAA (aminosyror) så att jag har ett bra flöde av protein för att skapa en bra proteinsyntes och bibehålla mina
muskler så här i diet tider.

Kl 12 då kör jag just nu PT pass med nya klienter. Jag har precis börjat att kicka igång mitt egna företag, där jag erbjuder bl.a. Personlig Träning, kostrådgivning och Hälsocoaching. Det rullar på bra och varje lunch är i princip uppbokad redan.

Kl 13:20 tillbaka på kontoret och dags för kyckling och sallad igen.

Kl 14 iväg på ett kundmöte el ut och prova bikinin, köpa smink, liggunderlag el annat fix till tävlingen.

Kl 15:30 mål 4 för dagen och på menyn står kyckling och ris.

Kl 15:40 river av det sista som skall göras på kontoret, skriver rapporter m.m

Kl 18:00 mål 5 för dagen. Försöker att äta räkor el torsk med sallad här.

IMG_5024.JPG

Försöker hålla fokus på familjen, men jag är mest sur och okoncentrerad och jag ryter mest. Hör mig själv tala med en otrevlig ton, har svårt att ta in allt som de säger. Ogillar skarpt det här. Märker att min underbara familj också ogillar denna sura, trötta slutkörda människa. Det är så långt ifrån mig som det bara går att vara. Det är här i dessa stunder som jag tvivlar mest på om detta verkligen är värt det. Min familj förtjänar bättre. De är världens bästa underbaraste.
De härdar ut och håller god min. Tror att vi alla längtar 3 veckor fram i tiden, då detta tokiga galenskap är över.
Men vi har något alldeles underbart att se fram emot. Berättar mer om det återigen imorgon.

IMG_3860.PNG

IMG_3861.PNG

Kl 18:30 Jag plockar undan maten och städar undan lite grann, försöker hålla fokus på familjen och gör så många hemsysslor som jag hinner och blir typ ännu surare. För vem gillar att diska, städa, tvätta när man är trött och sliten.

Kl 18:50 sitter jag med Charlie och myser i 10 min. Det är mysigt men det kryper i kroppen av att sitta still. Kroppen är stressad av all träning och av undernäring så jag har svårt att varva ner. Men kämpar och jobbar på detta.

Kl 19:00 sätter in en el 2 plåtar fylld med kycklingfile i ugnen. Dags att preppa inför mätlådorna till morgondagen.

Medans kycklingen står i ugnen så sätter jag mig och jobbar med några PT online klienter. Följer upp, kollar utveckling och korrigerar i deras tränings och kostprogram.

Kl 19:45 ger jag mig av till gymmet. Igår blev det rygg och biceps pass. Här taggar jag till och når min energitopp under dagen. Jag samlar och laddar på med kraft och njuter av att träna. Men det suger att ändå inte ha den ork som man vill ha. Tränar med flugvikter och reppar många set. Får ordentligt med pump och ådrorna poppar. Härlig känsla ändå att se sin egen kropp ha förvandlats till detta.

IMG_5247.JPG</a

IMG_5260.JPG

IMG_5237.JPG

IMG_5223.JPG

Kl 21:30 hemma igen, på med klackskor och poseringsträna i 15-30 min. Kroppen värker och vill bara sova nu.

Kl 22:00 mål 6 för dagen 6 st äggvitor, sallad och lite ris.

IMG_5177.JPG

Kl 22:15 snabbdusch och väger in kyckling och sallad och packar iordning mina matlådor.

Kl 22:30 plockar fram kläder som jag ska ha under morgondagen. Kläder att gå i på morgonen, kläder att ha på jobbet, kläder att ha när jag kör PT klient alt tränar själv.
Ja en himla massa set med kläder som packas fram.
Lägger även fram kläder till Charlie som hon ska ha på dagis.

Kl 23:00 stupar jag i säng efter att jag har intagit ZMA så att jag får i mig gott om mineraler så att kroppen kan koppla av så mycket som möjligt.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons