Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
DietTräning

Kanelberoende, dietmat och 23 dagar kvar

Jag har utvecklat ett enormt behov av kanel. Har kanel på allt och inga små mängder, utan överdrivet mycket.

Kanel i gröten
Kanel på äggvitorna
Kanel i kvargen
Kanel på riset (magiskt)
Kanel på kycklingen
Å japp kanel i caseinpuddingen även på kvällen.

Så ja kanel följer mig hela dagen igenom.

IMG_4881.JPG

IMG_4888.JPG

IMG_4890.JPG

IMG_4969.JPG

Det är roligt det här med kroppen vad den är anpassningsbar. Jag har nu ätit kyckling och sötpotatis el potatis 2 gånger om dagen i 11 veckor. Å jag har fortfarande inte lessnat. Tycker att det är förbaskat gott.

Ibland byter jag ut kycklingen mot torsk, tonfisk el färska räkor. Men då saknar jag min kyckling och går snabbt tillbaka till den.
Kolhydraterna till är sötpotatis, potatis el rotfrukter. Ibland men väldigt sällan blir det ris till. Men favoriten är sötpotatis.
Sen har jag alltid rikligt med grönsaker till. Det är grönsakerna som ger mig energi, vitaminer, mineraler m.m

Jag satsar på bra råvaror och äter aldrig frysta råvaror el grönsaker. Med bra råvaror så får du bra smaker.
Jag varierar smaker via salladen, men också med färsk chili, färsk ingefära, färska örter, färsk citron, lime, färsk svamp m.m
Har aldrig ätit eller upplevt tråkig dietmat.

IMG_4984.JPG

IMG_4967.JPG

IMG_4976.JPG

IMG_4884.JPG

Saker och smaker som jag just nu längtar efter är: proteinbars, raw nötbars, naturgodis dem med nötter och choklad el yoghurt på. Nötter överhuvudtaget. Tror kanske att kroppen vill ha fett.
Inte alls sug efter glass, godis, kakor el liknande.

Hur går det då, hur ligger jag i fas?
FANTASTISKT BRA!
Har en fett % på strax över 13% och tror att jag landar på 11-12% vid tävling.
Mensen är borta vilket jag tar som ett bra tecken på att tävlingsformen är nära. Ha ha!
Men absolut, jag är väl medveten om riskerna med detta och vet att det inte är hälsosamt. Men nu har jag heller aldrig påstått att detta är hälsosamt. Det är en tävlingssatsning och en extrem sport eller ett extremt liv. För det är en livsstil. Så här lågt med fett kommer jag bara att ha under en kort kort period.

Men jag känner mig lugn och ser nu verkligen att jag kommer hela vägen fram.
Om 23 dagar står jag på scen i mitt livs form och igen 7 dagar efter det.
Fantastiskt!

Har fått ny energi och ser målet och känner att jag kommer att vara nöjd. Jag har gjort allt, gett allt som bara går. Så jag vet att där kommer jag att stå och vara nöjd, och det är vinsten för mig. Sen vilken placering jag hamnar på kommer verkligen inte ha någon betydelse, så länge jag själv känner att jag gjort mitt bästa. Å där har jag landat redan nu.
Känner ett lugn komma och känner mig nöjd och trygg i att jag kommer att vara i den form jag vill precis lagom till tävling.

IMG_5006.JPG

IMG_4993.JPG

IMG_4998.JPG

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons