Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
DietTräningVisdomsord - Ordspråk- Motivation

3 PB på en och samma vecka -Jag är ostoppbar!

Har nu gått in i min 4e dietvecka och har inte en enda avvikelse från vare sig kosten eller träningen. Inte en enda ätardag på 3 veckor. Suget är borta. Jag älskar och längtar efter min kyckling och potatis.
Sen har jag ju turen att inte vara så sockerförtjust från början så det suget har jag aldrig haft. Men jag älskar chokladglass och surdegsbröd. Rött kött är också något som jag älskar och rött kött ingår inte i min diet.
Men som sagt jag klarar mig utmärkt utan detta. Faktum är att jag nog aldrig har mått bättre. Jag upplever att jag har hög energinivå under hela dagen, jag sover gott om nätterna, min hy är fantastisk. Jag känner mig väldigt bekväm i min kropp som formas och tajtar till sig vecka för vecka.
Känslan att äntligen se resultat av allt slit jag har lagt ner på att forma den här kroppen, att äntligen få se resultatet av det jag jobbat för, är obeskrivlig. Jag är förbaskat stolt över mig själv och har skapat ännu mer glädje i att fortsätta att slita och få ännu bättre resultat.

IMG_3631.JPG

Den här känslan påverkar träningsresultatet enormt bra också. Denna vecka har jag satt 3 st PB. I inte mindre än Bänkpress, Chins och Knäböj.
Bänkpress kör jag på en vikt av 55 kg (min vikt 51 kg) inte maxar utan kör 8 reps på 55 kg. Galet starkt jue.
Chins kör jag 5 st själv och 1 med vikt.
Knäböj körde jag igår och lyfte hela 75kg i 3 hela set. Tidigare i våras körde jag på 72,5 kg, men då vägde jag också 5 kg mer.

IMG_3579.JPG

Jag känner sån glädje att ha all denna energi och styrka samtidigt som jag faktiskt krymper i vikt och blir allt hårdare i kroppen.
Jag mår helt fantastiskt och kan säga att Dietfasen hittills är precis det min kropp mår absolut bäst av.

Jag förstår inte alls allas ord om att det är så jobbigt att få på diet,
Ville bara lyfta att det kan vara det bästa som hänt för vissa. Men jag tror att det handlar om ens inställning. Jag har sen länge bestämt mig för att det ska vara enkelt att dieta.

IMG_3639.PNG

IMG_3638.PNG

IMG_3640.PNG

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons