Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Igår mötte jag upp min teammate Danijella för att köra ett ryggpass ihop.
Danijella ska tävla i Athletic Fitness och kör då altså stenhårda Chinspass. Så det var ett sådant pass hon tänkte att vi skulle köra. Superkul eftersom jag aldrig kör Chins. Gav upp för länge sen då jag aldrig fått till det med tekniken.
Vi startade med vanliga Chins, brett isär med händerna. Danijella fixade till min teknik och sen var det bara köra.
Å HALLÅ.. Vips så hade jag gjort 5 st strikta Chins. Har aldrig gjort mer än 3 st och då har de inte vart strikt. Superkul! Antar att min vanliga träning gett resultat.
Efter 2 uppvärmningsset så lassade vi på med vikter. Jag testade med en 5 kilos och där tog det stopp. Men jag försökte ivarjefall.

IMG_3606.PNG

IMG_3608.PNG

Sen körde jag vidare med gummiband. Först ett med minimalt med motstånd och sen med mer och det 2 sista seten med gummiband som hade mkt motstånd.

Sen följdes latsdrag, rodd och enarmsdrodd. Ryggen var helt slut. Fantastisk känsla och enormt stolt över mina chinspresstationer. Nu ska jag köpa gummiband och fortsätta att nöta. Jobba upp repsen. Nästa gång jag kör med Danijella så ska jag visa att jag utvecklats ha ha! Man måste ha små delmål att jobba mot hela tiden.
De här banden har jag köpt gummiband
3 st olika motstånd.

Efter passet så spände vi oss lite i gymmet och poseringstränade i klackskor.

IMG_3616.PNG

Annons

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons