Okategoriserade

Positivt tänkande – Ett sätt att leva!

Jag anser mig vara en positiv person som försöker att fokusera på att se det positiva här i livet framför det negativa. Ju mer positivt man väljer att se och känna desto mer positivitet kommer i ens väg.

Det du tänker och förmedlar utåt i energi är det som sedan kommer tillbaka.

Attraktionskraften, det är så den fungerar!

542485_10150762693131350_1020499001_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Låt mig ta ett verkligt exempel på en händelse om just detta som skedde förra veckan:

Jag kommer hem, min man sitter i telefonkö och försöker komma fram till Viasat. Han är rasande, fullständigt rasande och slänger ut sig den ena svordomen efter den andra. Vår TV signal försvann mitt under en fotbollsmatch i VM, vilket är KATASTROF!

Han sitter länge i denna kö, och till sist kopplas han bort, det bryts och blir helt tyst i telefonen. En 3-4 ggr händer detta och han blir mer och mer frustrerad och förbannad. När det gått nästan 2 timmar så säger jag snällt:

“Det hjälper inte att vara arg, du måste vara lugn och se det positiva, då svarar de” (Typ något sådant sa jag)

Jag tog sedan upp min egna telefon och började ringa. Jag tänkte att jag skulle hjälpa honom och att det går snabbare om man är 2. Detta gjorde honom om än mer förbannad för han menade på att “vaddå tror du inte jag kan ringa eller”

Det tar 3 min sedan svarar en man och min man blir typ rasande när han inser att jag börjar prata och får hjälp.

Ha ha, se så det kan gå.

Ok, sen avslutade jag samtalet med Viasat och la på luren. Han jag pratade med skulle skicka en ny signal och det skulle ta någon minut innan det kom igång. Vi la på och väntade. Efter 15 min var det fortfarande inte igång.  TV signalen var fortfarande inte igång.

Min man blir arg igen och ringer Viasat på nytt. Han väntar, väntar och blir återigen bortkopplad. Frustrationen  växer.

Då säger jag något typ “Jag ringer så svarar de”

Jag tar upp telefonen och ringer och efter typ 3 min så svarar de igen. Denna gång lägger jag inte på förrens TV signalen är igång igen.

 

Min man satt häpen och även om han inte erkände det så visste han bara att attraktionskraften faktiskt fungerar 🙂

Så le och hela världen ler tillbaka!

 

Här ett par sköna Quotes att inspireras av.

believe_quoteIMG_1503

images (2)


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar