Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Inflammation i underarmen

Jag har fått inflammation i vänster underarm pga allt bärande av lilla Charlie. Hon är ju en sån social liten tjej som ALLTID vill vara med. Det är inte långa stunder som hon accepterar att ligga på golvet eller i babysittern. Hon får dessutom oftast magknip efter varje gång hon ätit och sen kräks hon. Då detta stadier är så måste man bära henne på axeln.
Mmm så nu försöker jag vila armen så mycket som möjligt och smörjer in den med Voltaren.
Voltaren ska man ju inte använda då man ammar då det passerar genom mjölken till barnet. Men jag har pratat med en läkare som sa att det är ok att smörja ett par dagar och så länge jag inte överdoserar. Dvs Max 3 ggr per dygn frukost, lunch och middag. Han ordinerade också VILA!
Det är ju inte lätt att vila armen när man nu för tiden alltid bär på en bebis. För att inte tala om hur svårt det blir att träna utan att aktivera vänster underarm.
Men men jag får lyssna på doktorn så att jag blir av med detta för det gör så fruktansvärt ont.

20130319-144507.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons