Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Gravid träningTräning

Tar ett steg i taget

2 ggr har jag varit på gymmet denna vecka, vilken underbar känsla. Sakta sakta kommer jag mer och mer tillbaka.
1a passet körde jag axlar och avslutade 40 min gång på bandet.
Idag körde jag ben mycket försiktigt. Låga vikter många repetitioner. Kände noggrant efter hur det kändes i magen. Vill inte belasta för hårt.
Skynda långsamt, ha tålamod, fokus på känslan i kroppen.
OBS, nu är ju detta inget jag rekommenderar andra att göra. Altså börja träna i gymmet med vikter så tätt inpå en förlossning. Men jag har full kontroll och känner min kropp utan och innan, så jag kan bedöma på känslan vad som är bra eller inte.
Jag rekommenderar ALLA att anlita en PT när man ger sig in på gymmet både första gången och även efter förlossningen. Det är så oerhört viktigt att veta lära sig övningarna rätt, så att man slipper eventuella skador och felbelastningar.
Om du har fött barn så anlita en PT som förstår sig på gravid och mammakroppen.

Gymmet för mig är så mkt mer än bara träning. Det är min fristad. Här är det bara jag, vikterna, musiken i lurarna och känslan i kroppen. Här laddar jag med energi samt att här får jag vara Mille.
Som nybliven 2 barns mamma så tycker jag att det är så viktigt att få stunder där man är sig själv utan barn.

20130216-132954.jpg

20130216-133003.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons