Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
FormkollGravid träning

Vägen tillbaka till kroppen

+ grader ute betyder promenad.
Härligt, tar en långis idag.

Jag lider av att inte kunna få komma igång med träningen och börja hitta tillbaka till min kropp som jag hade inan jag blev gravid. Men det lönar sig verkligen att ta det lugnt och inte ha för bråttom med träningen. Promenader och vanlig vardagsmotion kombinerat med en balanserad kost gör mycket med kroppen.

I helgen var det askallt ute så vi åkte till Ikea för att promenera där inne. Ha ha 3 varv på varje våningsplan. Skönt att få röra sig lite. I söndags var det varmare ute och hela familjen gav sig ut på bår första promenad tillsammans, mysigt.

Jag har som mål nu att röra på mig varje dag, och äta hälsosamt. Mkt fokus på gröna juicer just nu. Till helgen ska jag nog börja med väldigt lätt träning med kroppen som motstånd. Skynda långsamt. Låta kroppen långsamt hitta tillbaka och läka sig efter förlossningen.
Det tar lite längre tid för mig också då jag fick akutsnitt på förlossningen.

20130128-130055.jpg

20130128-130106.jpg

20130128-130116.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons