Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost

Korngräspulver = Livselixir!!!

Tar 1 tsk varje dag. Antingen blandar jag det i ett glas vatten (smakar då alger) eller så blandar jag det i min Smoothie.

Det är ingen fara att inta när man är Gravid eller ammar. Det är snarare bara nyttigt. Korngräs gör kroppen basisk. Dvs neutraliserar kroppens PH värde.

Korngräs sägs vara den enda grönsak på jorden som kan leverera alla de näringsämnen som kroppen behöver från födseln till ålderdomen. Det är en stor fordran och, och om det verkligen är sant borde vi verkligen göra det till en regelbunden del av vår kost!

Korngräs är en grässort som odlas ur kornfröna och sedan pressas till juice genom t.ex. en juicepress, eller torkas och mals till ett finmalt korngräspulver. Det liknas vetegräs då den har detoxifierande och en energihöjande effekt på kroppen.

Korngräs är mer lättsmältat en vetegräs, och det är många överviktiga som hävdar att de går ned i vikt när de börjat dricka korngräspulver regelbundet.

Näringsmässigt är det ett av dom bästa sammansatta födoämnena som finns.

Korngräs är rikt på aminosyror, vitaminer, antioxidanter, mineraler, klorofyll kostfiber och B12-vitamin som är viktigt vid en vegetarisk kost.. Korngräspulver innehåller 10 gånger mer kalcium än mjölk och 25 gånger mer kalium än bananer, 5 gånger mer järn än spenat.
Korngräs är mycket bra till dig som inte dricker mjölk eller äter andra mejeriprodukter da det innehåller kalcium. Innehåller mycket protein (30g per 100 g)

20120919-212006.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons