Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Dödens hosta- ingen träning, ångest

Gaaaah! Blir galen, jag hostar så jag dööör, känns som att jag typ hostar upp både lungor och inälvor. Hållt på så här i 1 vecka nu. Jag är slut i kroppen, totalt orkeslös och har beslutat att inte träna för att bli pigg och kry så snabbt som möjligt.
Nu har jag ångest för att jag BARA har tränat ett enda ben pass på 1 vecka. Kroppen börjar må dåligt och hjärnan har abstinens. På ett konstigt sätt så älskar jag den här känslan av att känna tränings abstinensen och ångesten för att inte tränat på ett tag. Det är ett bevis på att jag hittat rätt inom träningen och med mig själv liksom.
Jag älskar att träna, jag älskar att pumpa skiten ur mig, jag älskar att lyckas bli fokuserad till Max och bara fokusera på att få kontakt med just den muskeln man tränar just då. Att fullkomligt vara i nuet. För i det fokuserade tränings nuet finns det inga bekymmer, ingen stress, inget annat än just fokus på kontakt med muskeln.
Jag funderade på att åka iallafall till gymmet idag, men då jag kommer vara överladdad så kommer jag säkert köra lite för hårt och riskera att dras med denna döds hosta ännu längre, så jag väntar tills imorgon. Då, då är jag frisk och har nog med kraft och styrka för att ge 90% iallafall.
Men som jag ändå alltid försöker göra, är att se möjligheter i allt, så har denna hosta bidragit till en enorm träningsvärk i magen, så magmusklerna har nog fått sig lite träning under hela denna vecka, vilket glädjer mig.
Vet ni mer?
Min kropp behövde nog lite vila, för den har tightat till sig, blivit lite liiiiite hårdare.

Tror att jag kör lite armhävningar, jägarstol och chins ikväll här hemma för att väcka kroppen till liv igen.

Pepp!!!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons