Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

David Barton Gym, Miami

Precis hemkommen från en 3 veckors semester i USA.
Vi startade med 3 dagar i New York, sedan 2 veckors bilsemester i Florida, sen åter 3 dagar i New York.
Det var heeeeelt fantastiskt. Jag återkommer till resan och delar med mig av lite skön bilder.
Nu tänkte jag bara snabbt beskriva lite om världens kanske coolaste gym. David Bartons Gym i Miami. OMG!!!

Precis hemkommen från en 3 veckors semester i USA.Vi startade med 3 dagar i New York, sedan 2 veckors bilsemester i Florida, sen åter 3 dagar i New York.
Det var heeeeelt sjukt nice. Jag återkommer till resan och delar med mig av lite skön bilder.Nu tänkte jag bara snabbt beskriva lite om världens kanske coolaste gym. David Bartons Gym i Miami. OMG!!!

Till att börja med är det en DJ som spelar musiken. Sedan entren är som att komma in i ett arabiskt tempel, högt i tak, med arabiska lampor och lyktor.

Själva gymet har den absolut senaste utrustningen man kan tänka sig. Ex på löpbanden så har man en egen personlig tränare i maskinen, dvs man väljer en gubbe eller tjej som skall coacha en, sedan väljer man rösten =)

När man väl springer kan man välja på ett gäng olika utseeenden, typ om man vill springa på en 400 meters bana, en skogsstig, ett berg eller asfalt m.m

I gymmet som är gigantiskt stort så är det en belysning på ena stället likt nattklubb med neonlampor i olika färger och svag beslysning. I andra rummet är det mycket ljust och arabiskt tema igen med alla dess lampor och lyktor.

Kolla in bilderna själva och föreställ er en DJ som spelar super bra musik med mycket bas som får en extra peppad =)

Annons

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons