Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Benpass

Sist jag körde ben så körde jag med min PT, och det var helt overkligt vilka vikter vi körde på, och så många reps så att jag höll på att dö. En helt ny erfarenhet i hur man kan träna ben. Vilket gav en obeskrivlig träningsvärk i 3 dagar efteråt.

Så idag var jag lite fundersam över om jag skulle våga satsa lika hårt själv,men jag bestämde mig för att köra på samma upplägg.

Började med benspark på låg vikt för att värma upp 2 set x 30 reps. Sen satt mjölksyran som ett smäck, då var det dags att köra igång med tyngre vikter. Jag körde stenhårt och det gick super bra hela passet igenom. Fick riktigt bra pump i benen.Det är en sån skön känsla när kroppen börjar svara direkt på träningen. Man riktigt känner att kroppen är på väg att förändras.

Grejen är den att jag har kört hårt och seriöst med träningen sedan årskiftet nu. Innan årskiftet så tränade jag  i perioder till och från och med varierad intensitet. Jag körde på i ca 2 månader, sedan blev jag så lack för att jag inte såg resultaten av min träning så jag la av. Sen gick det kanske 2 månader så körde jag igång igen, för att återigen sluta efter 2 månader.

-Ja jag vet träning tar tid, oerhört låååååång tid.

Så jag har nu bestämmt att ge det tid, och köra ordentligt. Så sedan årskiftet har jag kört regelbundet ca 4 ggr per vecka. Och för att verkligen få till det så har jag nu börjat köra med PT också. PT har jag haft i 3 veckors tid nu.

Jag är sannerligen på G, och känner att kroppen sakta börjar bli hårdare och förändra sig. =)

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons