Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Tänk om det fanns ett sätt som gjorde det möjligt att laga en 3 rätters middag från grunden med bara bra och hälsosamma råvaror. Tänk om man kunde servera detta på ett fantastiskt vackert och aptitligt sätt också. Tänk om jag nu säger att det är fullt möjligt att göra allt detta, vad tänker du då?


Igår var jag inbjuden till en powerlunch med träning där KitchenAid presenterade sin nya POWERPLUS blender. Som kan ge dig just denna 3 rätters middag på endast 5 minuter, lagad från grunden med bara hälsosamma råvaror och sen enkelt serveras aptitligt.


 Ett event anordnat av Loppi hos Nox Box. Där lunchen tillagades i POWERPLUS blendern och serverades av Curlyfoods. Men innan maten fick vi genomföra ett svettigt, hårt och roligt träningspass lett av HugoRosas och Fitsporation.

Mina bloggkollegor Charlotte och Elmina från Hälsa & Fitness
 

Det första jag la märke till när jag klev in i crossfitboxen var 3 st rediga skönheter, en röd, en grå och en mattsvart köksmaskin formade i en kvadratisk form med en stor kvadratisk glashållare ovanpå. Där stod den Rolls Roycen av alla blendrar. Total kärlek vid första ögonkastet. Kunde inte släppa blicken riktigt från dessa skönheter, men gick runt artigt och hejade på de andra härliga influencers som var där. Vi fick en snabb första genomgång av denna fantastiska köksmaskin, jag kan inte kalla den för en blender för den är så mycket mer än så. Bara det att den väger 15kg… 15 kg topp kvalitet med en maskingaranti på 10 år. Samt att den inte mäter sin effekt i watt utan i hästkrafter, ni hör ju det är en maskin! En otroligt vacker maskin. KitchenAid power plus blender!

Efter träningspasset fick vi så även lunchen serverad och samtidigt tillagades allt vi åt där framför våra ögon i dessa fantastiska maskiner. En “rätt” per maskin. Bara bra råvaror och det vi serverades var en mandelmjölk, en rödbets-hallon smoothie och en avokadosoppa. Maskinen förvandlar nötter blandat med lite vatten till en len och slät mandelmjölk. Den krossar både is och betor och mixar snabbt fram en smoothie. Samt att den inte bara rör ihop dina grönsaker till en fin och slät soppa den värmer även soppan medans den mixas. Voilà världens bästa 3 rätters middag klar att servera! 


Ser och tänker på all tid jag kommer att spara med denna maskin. Tänk vad mycket bättre mina barn kommer må när de istället för köttbullar och snabbmakaroner blir serverade härliga mustiga soppor och smoothiesar, som jag har gjort på 5 min. Tänker på hur snyggt mitt kök kommer att vara med den maskinen. Tänker vad enkelt allt blir i familjens liv med detta köksredskap. En liten liten liten investering krävs för att köpa denna dröm och jag har då säkrat bra snabb och hälsosam mat hemma under minst 25 år!

Undra vad sonen säger om jag tar pengarna som är ägnade hans moppe och istället köper denna maskin. Tror typ att POWERPLUS blendern har mer hästkrafter än moppen i motorn. Samt att den lär ju lätt finnas i hemmet under bra mkt längre tid. Moppen är ju förbrukad om 3 år! 

Hela gänget samlat

Fotograf: Sandra Rogers

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons