Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriseradePT jobbet

3D-Träning, London, Nya hemsidor, Busy Busy!

Fredagar är mina admindagar, då har jag kontortjänst! Hemsidor skall uppdateras, marknadsföring skall ske, kostscheman skall uppdateras, träningsscheman skall uppdateras och skapas, bokföring skall ske, planering inför kommande vecka skall ske och mycket mycket mer.

Jag har haft en oerhört hektisk tid nu i 2 veckor.

Förra veckan så var jag på utbildning måndag och tisdag sen åkte jag till London fredag-måndag så jag bokade in 20 kunder under onsdag och torsdag och jobbade 12 timmars dagar. Det var tuffa dagar men många PT-Klineter som vill träna. Sen åkte jag direkt från flygplatsen till Delta Gym för att jobba igen och så har jag jobbat på nu här hela veckan. Gått på möten, tittat på lokaler, tagit in och startat upp en ny PT som en underkonsult som nu kommer att ta en del PT-kunder av mig, då jag har lite för mycket jobb. Jag måste frigöra tid så att jag kan fokusera på att utöka mina verksamheter PT KONULTERNA och STRONGLIVING

Så en ovanligt busy period har det varit Men en rolig sådan. Jag får energi av att ha mycket att göra, jag är som mest effektiv när jag har mycket att göra. Så nu är jag i ett flow med många ideer och tankar som flödar och när jag är i dessa energiflows så brukar det hända massa härliga saker.

Men nu en lite tillbaka blick på allt som skett här och vi börjar med utbildningen som jag hade i 3D-träning.

Utbildningen sker via 3D-Funktion och leds av Seth och Andreas som är helt fantastiska inspiratörer som delar med sig av sin kunskap på ett oerhört proffesionellt och ödmjukt sätt. Sen har vi Louise och Hans som också var med och utbildade. Dem är också helt fantastiska människor med en varm och inspirerande personlighet.


Så vad är då 3D-Funktion?

-3D-funktion är en strategisk utbildning som riktar sig till dig som redan jobbar som PT men vill bli ännu bättre inom fysträning, prehab och rehab.
– 3D står för tredimensionellt, att kroppen rör sig i 360 grader i tre olika plan. Man utgår från en grundmall med att kroppen rör sig i dessa olika led och plötsligt får du en massa strategier och principer att luta sig mot vilket skapar en oerhört stor övningsbank med övningar. Tänk så här: en led kan utföra 2196 olika rörelser. När man tänker och utgår från kroppens funktion snarare än att tänka isolerat på muskelgrupper som biceps, triceps m.m så föds ett helt nytt tänk och övningar skapar unikt utifrån varje individ och deras kapacitet.

Det här typen av träning gör att kroppen blir starkare i fler än en position. I stället för att göra vanliga utfall, kan du variera fotbredden och vinkla fötterna åt olika håll och koppla på överkroppen i olika plan för att aktivera större delar av kroppen och börja jobba med kroppen. Ett utfall kan varieras i all oändlighet.

3D träning går helt i linje med mitt egna hollistiska tänk där allt sker och börjar inifrån och ut. Så jag kommer att ta samtliga moduler och bli en certifierad 3D-tränare och det är jag om ca 1 1/2 år.

Detta är en helt fantastisk träningsform på alla sätt och vis.

 

Sen var det London!


Vi åkte dit hela familjen över helgen och bara mös.Vi shoppade, åt god mat och killarna gick på fotboll. Jag eller ja vi hela familjen älskar London och vi har varit mycket i den staden. Jag älskar att springa i Hyde Park det är 5 km runt hela parken så en alldeles lagom springrunda. Det är något magiskt över att springa/gå i en storstad tidiga morgnar innan staden vaknar upp.


Vi åt också på min absoluta favoritrestaurang i världen nämligen Balthazar jag har aldrig ätit på denna i London tidigare utan bara den i New York. Men de har samma meny, ser ut på samma sätt och med samma fantastiska service. Bara älskar att vi en familj kan sitta här en lördag kväll med en liten 4-åring och vi alla har helt vanliga kläder som collegetröja och få en tipp topp service medans vi äter skaldjursplatå och dricker en flaska Champagne. Att ingen tittar snett på oss utan att gäster till och med frågar och undrar om barnen äter skaldjur. Personalen serverar ritpapper och kritor till lilltjejen och busar glatt med henne. Allt för att vi skall få en härlig upplevelse. MAGISKT! 


Ny hemsida

Jag och min kollega Linda arrangerar ju träningsresor som vi kallar för energiresa. Den har blivit så populär och efterfrågad så vi nu har valt att satsa ännu mer och större på detta koncept. Så jag har hela veckan suttit och byggt ännu en hemsida och jag presenterar nu här stolt www.energiresa.se 

Vår nästa resa sker 7-14 oktober och vi har precis öppnat upp för anmälningarna dit. Gå in läs, kika, inspireras och anmäl dig innan det är för sent. Det är endast ett fåtal exklusiva platser och jag lovar att du kommer att få en fantastisk resa!


 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons