Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriserade

Handstand championship på Tele2 Arena

Har alltid haft en dröm om att stå på händer inne på en stor pampig arena med flera tusen åskådare som bara tittar på mig. Å idag kom dagen då jag uppfyllde den drömmen. Jag stod på händer inne på Tele2 Arena. Wihoo, hur coolt är inte det?! Jag är en sucker på att uppfylla drömmar. Jag älskar att uppfylla drömmar. Ni som känner mig vet att jag inte drömmer utan jag jagar och uppfyller alla mina drömmar.


-Nja ok, inte riktigt sant att jag haft en dröm om att stå på händer inne på en stor pampig arena, men när jag väl var där så bara kände jag att det är kanske ett “once in a lifetime” upplevelse så därför gjorde jag det. Jag hörde publikens jubel och fick fansen med mig och plötsligt var vi flera hundra som stod på händer tillsammans. Eller ok det var jag, Charlie och Maya som roade oss med detta. För egentligen så har det inte alls om vare sig mig eller handstand att göra att vi var på Tele2 Arena utan om min son Melvin.


Idag var vi med som sagt med Melvin på hans mycket speciella fotbollsträning som han hade på självaste Tele2 Arena. Supercoolt event som anordnades av Adidas, där man fick träna i deras nya fotbollsskor, de tränades av olika kända fotbollsprofiler och ingen mindre än Janne Andersson var där som ledare. Janne är Svenska landslagets förbundskapten. Endast ett fåtal spelare fick möjlighet att vara med så otroligt roligt att Melvin var en av de spelarna. De fick öva på frisparkar, de tränades av megastjärnorna “Skill Twins”  på fotbollstricks till att göra grymma fotbollsfintar. De fick avsluta med en fotbollsmatch. Ett otroligt välordnat och uppskattat event av alla spelar och även av oss föräldrar som fick stå vid sidan av och titta på.

Adidas Trials Tour #neverfollow


Det var en mäktig känsla att kliva in på arenan och vara nere på självaste planen. Stolt över min son!

-Ja så jag tog bara vara på tillfället och började att stå på händer när vi väl var där. För jag känner då INGEN som har stått på händer inne på en gräsplan på en stor pampig arena, tur för dig att du känner en sån person nu ?


Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons