Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jag tror på att samarbeta med kompetenta människor och våga släppa iväg mina kunder till de som är bättre behöriga om det behövs. Alla är vi bra på olika saker och för mig är det oerhört viktigt att jag tar ansvar för mina PT-kunder. Jag coachar inte i sånt som jag inte hanterar punkt! Idag upplever jag att 9 av 10 av alla mina kunder har ont någonstans och att det blir det som nästan blir lite trigger för dem att söka hjälp. Men då de inte har ont ont som besvärar dem hel tiden så väljer de istället att gå till mig eller oss PTkonsulterna för att stärka upp musklerna och få mindre ont. 

Sen när vi väl sätter igång med träningen så upptäcker jag en hel del problem som ex begränsad rörlighet, snedställda ryggar, svårt att koppla på vissa muskler och så kommer det lite känningar här och var. Därför har jag länge sökt efter en samarbetspartner dit jag kan skicka mina kunder för att få mer hjälp hos en naprapat, kiropraktor, sjukgymnast, massör och när jag sedan skickar mina kunder dit så vet jag att jag får en åtgärdsplan tillbaka så att vi tillsammans kan hjälpa kunden på bästa sätt. Nu är jag  otroligt tacksam över vårt nya samarbete med Acces Rehab 

“Vi som arbetar på Access Rehab är alla specialister på muskel- och ledbesvär. Här arbetar naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare. Vi arbetar i team och därför tror vi att vi kan hjälpa dig på bästa sätt utefter det behov du har för tillfället. Tillsammans har vi lång erfarenhet i att diagnostisera, behandla, rehabilitera och förebygga idrottsskador och arbetsrelaterade besvär. Access Rehab består av totalt 4 kliniker varav 2 i Stockholm (Vasastan+ Hammarby Sjöstad), en i Karlskrona samt en i Östersund. När du bokar en tid väljer du den klinik du vill besöka.

Varmt välkommen!”

Inte nog med detta utan alla våra kunder och JA även ni bloggläsare har 10% rabatt hos dem vid första besöket.

Jag var där igår och gjorde en screeening på mig själv. Syftet med en screening är att få en omfattande rörelseanalys och man genomför en rad olika rörelser och tester för att se vart man ev har sämre kapacitet att koppla på med rätt muskler. Alla tester sammanställs i ett protokoll och sedan får man en träningsplan med övningar på det som man behöver jobba lite extra på. Detta är bra att starta med innan man bokar upp sig med en massa PT-timmar hos oss. Då kan vi börja träningen i rätt ände och på så vis kan vi börja med att bygga upp kroppen i de svagaste delarna först och på detta vis håller du dig skadefri. 

Att hänga i dessa band hjälper till att kontrollera kroppen för att se ojämnheter både vad gäller rörelse och styrka.

Kan verkligen varmt rekomendera en screening och hela kliniken i sig för dig som har skador, smärta eller ev bara lite känningar av stelhet och smärta. De är supergulliga, oerhört proffsiga och en modern klinik. 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons