Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriseradePT jobbetTräning

2016 ett roligt år med mycket aktivitet. – Balans, Lycka, Kärlek och Harmoni

År 2016 har varit ett superbra år på så många olika sätt! Jag har haft ett år i balans och harmoni, känner en otrolig kärlek till livet och har ett lyckligt hjärta. Känner mig tillfreds med livet!

Jobb: Jag jobbar med det jag vill och det går riktigt bra. Är otroligt tacksam över alla mina PT-klienters jobb och framsteg som de har jobbat fram detta år.  Många har gjort stora förändringar inte bara kroppsligt utan framförallt psykiskt. Det är fantastiskt att få jobba med människors förändringar och att få vara en del av dem. Så många TACK som jag har fått från mina kunder så många känslor som berörs. Alla dessa TACK från er berör mig ända in i själen, jag blir så otroligt stolt över er och även mig själv när jag får dessa TACK! Jag går till jobbet med glädje, entusiasm och förväntan varje dag och det tänker jag fortsätta med i många år.


Jag tänker också att fortsätta att utvecklas till en grym PT och lägga allt mitt fokus på att få er kära PT-klienter till nya framsteg, fortsätta att bygga kunskap hos er och få er att bära starka, friska, hållbara och lyckliga kroppar i många år.

Kärlek & Familj: Jag älskar min man och är mer förälskad än någonsin (efter 17 år tillsammans). Mina barn är lika fantastiska som alla andra tidigare år också. Vi är ett superteam i vår familj och vi har stora visioner framåt. Flytt, pengar och utlandsboende är några av dem. 


Personlig utveckling: Jag sätter inga direkta årsplaner utan jag sätter nya planer hela tiden och jobbar ständigt mot att slå mina mål. På så sätt så har jag och min familj skapat ett sätt att se på livet att vi lever våra drömmar. Vi skriver ner våra drömmar och bara börjar jobba mot att uppnå dem. Varje år blir drömmarna större och större och våra liv berikas mer och mer. 

Jag jobbar mycket med mig själv och vill känna kärlek, lycka och glädje varje dag. Jag gläds åt människor omkring mig som lyckas med både små och stora ting. Jag glädjs på riktigt från hjärtat och älskar att ha denna kontakt med mina känslor. Framförallt så ser jag till att skratta mycket och ha roligt varje dag och vet ni det både gör och har jag.

Fysiskt: Idag när jag tittar mig i spegeln så ser jag en stark muskulös powerkvinna, jag gillar det jag ser! Jag har utvecklats mycket muskulärt detta år. Tanken är att jag ska tävla i BodyFitness SM i oktober nästa år. Men vi får se. Just nu har jag så mycket annat både på gång och som jag vill testa så får se hur jag kan få ihop det med tävling. Jag kör på och gör det som är roligt och trivs jättebra med det just nu.


Man ska avsluta på topp så vi tänkte avsluta detta år på ett härligt sätt. Vi drog iväg till Bounce hela familjen. En aktivitet som summerar mitt 2016 på ett bra sätt-ROLIGT och AKTIVT!
Så fantastiskt roligt för oss alla att hoppa runt fritt i 1 timme! Klättra igenom mini Ninja Warrior banan, testa lite freerun! BRA FAMILJEAKTIVITET!

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons