Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Diet

1 vecka kvar till decembercupen och jag är redo

Idag är det bara 1 vecka kvar tills jag står på scenen. Wieeeee!
Jag har släppt nervositeten och blivit vän med mina känslor och inser att det går inte att göra så mycket mer nu åt formen, den är vad den är.
Jag känner mig nöjd med vad jag har åstadkommit. Jag är nöjd med att jag lyckades hela vägen.
Det har vart en lång resa och jag har lärt mig massor.
Jag kommer att tävla igen nästa år det är en sak som är säkert. Jag inser redan nu mina brister och är sjukt motiverad till att få börja jobba med dem och förbättra min fysik ytterligare.
Det tar då tid att skapa en muskulär och deffad kropp.

Idag körde vi poseringsträff på Sats Medborgarplatsen.

IMG_5449.JPG

IMG_5457.JPG

IMG_5459.JPG

IMG_5455.JPG

Jag har otroligt mycket på G som pågår i mitt liv just nu utöver själva tävlingssatsningen vilket skapar stress, onödig stress som gör att jag tyvärr börjar samla på mig vätska.
Japp min vikt har gått upp här den senaste tiden. Från 48,2 till 49,6. Men det är inte fett utan enbart vätska och det syns. Men fokus just nu är att stressa ner och ta det lugnt. Så att kroppen får ro vill släppa på vätskan istället för att binda den.

Så hur lyder masterplanen till att stressa ner och släppa vätskan?

Jag sover sjukt dåligt pga Charlie som alltid kommer in till oss på natten och bråkar. Så hon och jag har bytt sovrum. Jag bor i Charlies rum den här veckan och Charlie bor i mitt rum.
Behöver kanske inte berätta hur missnöjd Jocke är med det här. Men det är nödvändigt, ha ha.
Jag själv njuter av att få ett par nätters avkopplande sömn.
1a steget att ge kroppen ordentligt med sammanhängande sömn.
Den här lilla skruttan förstör min sömnkvalitet just nu.

IMG_4914.JPG

IMG_4923.JPG

IMG_4918.JPG

Steg 2 att stressa ner. Så idag ingen annan träning än poseringsträning. Vila alltså.
Steg 3 varva ner och andas djupt. Jag tog ett långt bad i jaccuzzin, njöt av värmen och fokuserade på att andas djupt. Satt där ute i vår jacuzzi och blickade upp mot stjärnorna och andades djupt medans jetstrålarna gick på Max i ryggen. Då insåg jag att det var ett tag sedan som jag faktiskt stannade upp och bara tog in allt. En sådan självklar sak i Milles vanliga liv. Men nu är det inte mitt vanliga liv. Jag känner inte igen mig själv riktigt. Men här blir det djupanalys så det hoppar vi att gå in på nu.

Kör vidare på listan istället
Steg 4 Att dricka ett kurte som har en utrensande effekt. 3 ggr per dag dricker jag detta maskros/kamomillte

IMG_5463-0.JPG
Steg 5 att göra kroppen basisk. Eftersom magen är svullen och kroppen västlig så är det ett tecken på att kroppens stressad och sur. Det här är inget bra tillstånd att vara i då kroppen börjar gå sönder och säga ifrån ordentligt. Men jag vet att kroppen är stressad i sig av all träning. För mkt träning skapar stress i kroppen. Igen vill jag påpeka att detta jag gör inte är hälsosamt någonstans utan det är en tävlingssatsning i en extremesport. Så kroppen är sönder och i grunden just nu och på det så adderar jag lite annan yttre stress och sömnbrist. INTE BRA!
Men stressen och sömnbristen ska vi nog få hyfsad koll på under veckan. Det som oroar mig är om jag kan få kroppen basisk tillräckligt fort.
Först knepet och ett gammalt husmorsknep. Bikarbonat och citron.
1/2 tsk bikarbonat
1/2 pressad citron
1 glas vatten
3 ggr per dag gör kroppen basisk.
Så detta dricker jag också mellan mina teintag.
Håll tummarna för att det funkar. Är nu inne på min 2a dag.

IMG_5464.JPG

Har ytterligare en grej som jag gör på morgonen. Men jag vill beskriva det mer och kommer därmed att återkomma till det imorgon med utförligare beskrivning. Det handlar om SUPERFOODS!

Nu ska jag inta mitt kvällsmål beståendes av 6 st äggvitor

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons