Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Fest och kostuppläggs skapande

I lördags var det dags för fest. Å hur gör man då med maten när man ska på fest i diettider?
-Nej, jag har inga ätardagar kvar nu. Samma upplägg 7 dagar i veckan. Så jag kan inte bara äta det som det bjuds på.
-Jo man tar med sig matlåda och mellanmål helt enkelt. För att inte göra en för stor grej av det här så åt jag min mat i bilen på väg till festen.
Värdparet för festen vet och var förvarnade om att jag inte kommer att äta så att de inte blir förolämpade.
Klart att folk frågar varför jag inte äter, men det är bara att vara ärlig och berätta att jag går på tävlingsdiet. Fördelen nu är ju att det syns ganska bra på min kropp vad som ev kan vara på gå g nu. Det blev genast en dialog om träning och vad är bra och vad är dåligt.
Jag fick så många fina komplimanger om att jag var så tajt, fit och fin i kroppen.
Sånt ger så otroligt mycket energi, så ni förstår inte hur mycket det betyder för mig.

IMG_4064.JPG

IMG_4071.JPG

IMG_4068.JPG

Igår satt jag hela dagen och planerade och skapade kostscheman för fulla muggar. Jag har 2 nya klienter som jag coachar fullt ut med både kost och träning.
Sen håller jag på att slutföra ett Paleo kostprogram som snart finns att köpa på en sajt där jag är en av coacherna. Superkul, och jag återkommer snart med mer info.

IMG_4082.JPG

IMG_4080.JPG

IMG_4079.JPG

IMG_4084.JPG

IMG_4074.JPG

Träningen då hur går det?
-Jo det går framåt. Ser hur kroppen förändras. Vikten står i princip still. Men det är vätska som sitter fast där. Så jag är beordrad Bindvävsmassage nu var 3e vecka. Aj aj det gör verkligen sviiinont. Men bara att göra.
Mest resultat ser jag just nu på rygg och axlar. Det är ju fantastiskt för jag har verkligen prioriterat de musklerna. Så hård träning och hårt slit ger verkligen resultat. Å ledsen att säga det men det finns inga genvägar. Bara köra på och kämpa. Håll fokus på målet så går det.
8 veckors skillnad på nedan bilder. Grymt jue om man jämför. Svårt ibland att se sin egen utveckling.

IMG_3999.JPG

IMG_3998.JPG

Axlar är ett fortsatt prioområde men nu även rumpan. Så stairmaster hello my new BFF! Och 1 extra baksida lår/röv pass står på schemat.
Just do it!

IMG_3899.JPG

IMG_4095.JPG

IMG_4096.JPG

Fettet släpper verkligen och tydligast är nog på brösten, där finns inte så mycket fläsk längre. Men istället träder muskelkonturerna fram. Inte allt för illa ändå om ni frågar mig. Men min man är ju inte överlycklig över att jag står och spänner fram en maskulin bröstmuskel ha ha!

IMG_3975.JPG

IMG_3968.JPG

IMG_3973.JPG

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons