Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

De lugna helgerna vart tog de vägen?
Att ha 1 barn som spelar fotboll med match varje helg och ett till barn på 1 1/2 som aldrig sitter still. Då är det svårt att ha lugna helger. Även om inget är planerat så är det full fart mest hela tiden.
På detta så kör jag Xtremefit mamma (bootcamp träning armystyle för mammor) varje lördag. Tränar även i gymmet, tränar posering, stretchar, tar 1 st joggingtur.
Sen så är jag just nu uppe i ett nytt samarbete. Inom kort kommer jag att vara en coach på en hälsosajt och erbjuda färdiga kostprogram och även träningsupplägg. I detta nu så skriver jag recept för fullt.
Skriver även lite artiklar om kost som skall lanseras. Superkul och spännande!
Kör mer och mer privat PT träning. Just nu så blir jag tillfrågad mer och mer om hjälp och hjälper till med kost och träningsupplägg till de som önskar.
Jag har ingen standardlösning utan kör efter varje persons önskemål helt enkelt.

IMG_3757.JPG

IMG_3601.JPG

Igår så hade vi ett stort event med Nickelodeon (mitt heltidsjobb), Nickelodeondagen. Artister uppträdde, våra viktigaste kunder och deras familjer var inbjudna på ett vipevent. Massa roligt och underbart väder. Charlie älskar Svampbob och blev så glad att få klämma på hans näsa.

IMG_3754.JPG

IMG_3749.JPG

Idag är det nu joggingtur, sen fotbollsmatch, sen PT träna en klient, sen fika med några vänner, fika igen med andra vänner. Ett ryggpass skall klämmas in innan kl 20:00 då gymmet stänger.
Sen ska jag skriva lite till i min artikelserie och i mina recept.
Lugn och ro?
-Ja det får jag ta sen helt enkelt.

Just nu älskar jag mitt liv. Jag har så fantastiskt roligt och mår så bra!

IMG_3701.PNG

IMG_3759.PNG

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons