Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategoriseradeTräning

Ny sponsor – EA Sweden

Jag har ytterligare en sponsor klar. En sponsor som sponsrar mig med armband som skall hjälpa mig till att utveckla min styrka, stärka min kropp och samtidigt ge mig ännu bättre återhämtning efter varje träningspass. Vilket är oerhört viktigt nu när jag tränar på den nivå jag gör. Jag har en konstant träningsverk i kroppen, jag har nu precis haft min första skada, en mildare variant men ändå helt orsakad av min hårda träning. Min kropp slits oerhört mycket och det är extremt noga att jag tar hand om den för den skall hålla i många många år framöver. Därför känns det helt fantastiskt att jag blivit utvald att vara en ambasadör för Energy Armour, negativa joner armband. Mer info hittar du här 

 

Faktiskt så var jag i kontakt med dessa armband för 3-4 år sen när vi reste runt i USA, då köpte vi ett varsitt sådant armband och alla kände en skillnad. Jocke blev piggare (och gladare ha ha, det gillar han inte att jag skriver) Melvin upplevde att han fick bättre bollkontroll. Jag kände mig bara allmänt mer i balans.

-Ja vi gillade armbanden redan då.

Nu ska det bli kul att se hur detta kommer att påverka mig i min träning. Jag har nu burit mitt armband i 3 dagar och än så länge så gillar jag dem mycket. Återkommer med hur de påverkar mig.

Självklart har Jocke tagit fram affärssinnet och nu beställt hem ett gäng armband som vi kommer att börja sälja i vårt bolag inom kort. Maila honom om ni är intresserade av att “boka” upp ett armband på joakim.jagenus@gmail.com el mig om ni föredrar det mille.jagenus@gmail.com
Silikon kostar 379 kr finns i stl S, M, L svarta med rosa, silver eller guld text. Sen finns även ett fåtal vita med svart text. På fredag kommer de finnas här hemma hos oss.

www.strongliving.tictail.com

ater

20140429-212941.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons