Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Bästa organiska ekologiska produkterna

Jag har länge sökt efter den perfekta produktserien av organiska och ekologiska skönhetsprodukter. Jag vill använda rena och naturliga produkter, inte en massa plast eller konstiga tillsatser.

Då huden är vårt största organ och det är huden som visar mycket hur kroppen mår. Har vi dålig hy så är det kroppens sätt att visa att allt inte står bra till. Huden andas och transporterar ut slaggprodukter, gifter m.m genom svettning och “äter” det vi stryker på den. Upp till 60 % av det vi smörjer in på vår hud, tas upp i vår kropp och kommer ut i vårt blodomlopp! Med detta i åtanke kanske det inte är så konstigt att tänka att det vi smörjer på huden bör vi även kunna stoppa i munnen…

-Ja, faktiskt så rena bör produkterna vara som du smörjer in dig med.

OCH jag har hittat dem, jag har verkligen hittat dem. Så suveränt fantastiska produkter.

Essential Care och Skin Blossom.

“Alla våra hygienvaror är ekologiskt granskade och godkända av brittiska Soil Association, en av de organisationer som har de högsta kraven i världen för att certifiera ekologiska hygienvaror. Inom det segmentet kan vi erbjuda ekologisk hud- och kroppsvård i olika prisklasser från Skin Blossom och Essential Care, hud och kroppsvårdsprodukter till ett moderat pris.  Essential Care tillverkar sina varor för hand av, i största möjliga mån, av kallpressade ekologiska oljor för att behålla högsta möjliga halt av näringsämnen i de färdiga produkterna, och tillhör ett av de absolut renaste märkena i genren. “

Jag har använt Skin Blossoms Gentle Cleansing Milk, och Nourishing Face moisturiser. Men kanske min absoluta favvo är Essential Cares läppbalsam. FANTASTISKA produkter!! Och så prisvärda.

Det roliga i det här är att jag efter ett regelbundet användande bestämde mig för att börja sälja dem själv i min Webb Butik.  Jag håller på att bygga upp en Webb Butik med VÄL utvalda produkter som man kan använda för att må bra.

ALLA produkter är organiska och ekologiska, men även helt fritt från giftiga tillsatser. Rena bra produkter.

Kolla in butiken då och då. Det kommer under ett tag framöver att växa med nya varor 🙂

 

 

 

20140325-145347.jpg

20140325-145404.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons