Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Tränings flow och hög på livet

Jag är inne i ett sånt flow nu. Så inne i det så att jag är alldeles hög på livet!
Jag utvecklas enormt mycket styrkemässigt och kroppen börjar äntligen att svara på träningen. Å maten det bara flyter på utan problem.

Vissa människor har bra gener och har lättare att bygga muskler än andra. Självklart tar det tid och krävs enormt mycket tålamod för att bygga muskler, men vissa får snabbare gensvar än andra. Jag har då tyvärr fel gener och för mig är det svårt att bygga massa, enormt svårt. Men alla kan man måste bara orka fortsätta.

Men just nu börjar jag få kroppen dit jag vill och styrkemässigt utvecklas jag enormt mycket just nu.
Vid sista ryggpasset körde jag på 73kg en serie på 8,8,6,5,4 reps. Fantastiskt jue!

Vikten går sakta sakta nedåt vilket är bra då det enbart är fettet jag vill tappa. Måtten kring midjan fortsätter att minska och snart är rutorna framme.

Maten, ja jag lagar matlådor för flera dagar, så att det snabbt finns rätt mat tillgängligt. För det måste planeras, det går inte bara att äta det man är sugen på eller dra ihop en snabb pasta.
Jag är inne i en fas där jag bygger muskler men samtidigt minskar på fettet. Vilket innebär en kost på väldigt mycket proteiner och lite kolhydrater och ännu mindre fett. Detta är en konstplan som min Coach har satt ihop och jag litar fullt på henne.
Har här i flera veckor ätit strikt utan att falla dit i matfällorna inte ett enda snedsteg har jag tagit.

Jag börjar på att se ljuset i tunneln och börjar känna att jag faktiskt kommer att stå på scen i november i min absoluta toppform!

Jag kör på med poseringsträning och inser verkligen hur sjukt osmidig jag är. Men träna träna träna!

Skor, jag drömmer om ett par superfina skor med hög klack och röd sula. Om jag ska stå där på scen så klart att jag vill ha dessa skor på mig. Hittade en modell som jag nu ska försöka att jaga rätt på stl 35. Mannen höll på att trilla av stolen när jag berättade vad de kostade ha ha!

Men kolla på dem är de inte underbara?
Say Hello to Christian Louboutin modell Gwynitta Glitter

20140320-083244.jpg

20140320-083254.jpg

20140320-083326.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons