Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Deff start

Wow, det var inte igår inte jag var aktiv här 🙂

Men nu kör vi igen.

Jag har nu anlitat en grym coach som skall coacha mig hela vägen fram till min debut på Decembercupen inom BodyFitness.

Jag är inne på min 3e vecka med mitt nya upplägg, och det är minst sagt hårt. Jag tränar mer än någonsin och äter mindre än någonsin. Men jag har en bra rutin på allt och planerar min mat, min träning extremt noga för att inte kunna slarva samt att få tid med allt som jag vill. Jag jobbar heltid som säljare, har en 12 årig son, en 1 årig dotter och en man som vill ha min uppmärksamhet och kärlek varje dag. Klart att jag har ett enormt stort behov av att vara med dem också.

Idag kör jag 12 st träningspass i veckan. Jag prioriterar bort TVn helt. Ljuger inte om jag säger att jag ser på TV max 30 min i veckan. Men det är typ det jag missar, allt annat får jag tid med, konstigt nog. Men som sagt mina veckor är superplanerade. Det finns ingen tid för spontanitet där inte.

Kosten är upplagd för att ge maximalt med energi för att bygga muskler och samtidigt tappa fett. Jag tänker att det är det här jag har tränat upp kroppen för under… ja vd blir det typ 3 år va inkl graviditetsåret? Om jag inte var vältränad så hade min kropp aldrig pallat att träna och prestera på denna nivå. Så jag är nöjd och taggad på att se min kropp shapea till sig nu. Jag är inte nöjd med hur min kropp ser ut, men jag accepterar den och jobbar på att nå dit jag vill.

Men kort och gott ni kommer nu att få följa min resa mot BodyFitness scenen.

Hepp NU KÖR VI!

Annons

Inga kommentarer

  1. Hej 🙂
    Hur är dina 12 träningspass uppdelade? Är det många promenader som gäller? 🙂

    Håll i och kör hårt!
    //Sophie

    1. Hej Sophie!

      Det är 7st gympass, 3 cardiopass och 2 promenader. Gympass är uppdelade så att kroppen tränas igenom under veckan. 1 pass är för priomuskler, dvs 2 st muskler tränas 2 ggr i veckan. Resterande tränas bara 1 gång i veckan.
      //Mille

Lämna en kommentar

Annons
Annons