Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Inget får en att bli så glad som när man får beröm!!! Speciellt av en person man inte känner.

Jag strävar alltid efter att ge beröm om jag tycker att någon har något fint på sig, eller om någon är duktig.

Detta hände just mig på gymmet i söndags.

Jag stod och körde Axlar, varvade Militärpress och Hantellyft åt sidan. Bredvid mig stod en tjej som körde 2 st triceps övningar. Jag ser i spegelbilden att hon ler/skrattar åt mig. Jag garvade lite för mig själv och tänkte att hon nog skrattade för att jag såg rolig ut, ha ha.

-Ja, och jag ser rolig ut, jag har tajta kläder och en stooor mage och tränar på rätt hårt ändå, ja jag står ju inte å mesar med vikterna. Utan jag kör på så att jag tröttar ut muskeln.

Plötsligt så får vi ögonkontakt och hon säger:

-Duktig du är som kör på även fast du är gravid. Och vad inspirerande att se att du ändå tränar och inte bara står och lyfter armarna, som man annars ser så många göra. Otroligt inspirerande.

Jag blev så glad och kände mig så nöjd och duktig.

Därför är det så viktigt att berätta för någon om man tycker att en person är fin eller duktig eller liknande. Det ger så otroligt mycket att säga de orden till personen i fråga istället för att bara gå och tänka på det.

Sen tänker jag ockå att allt man ger kommer tillbaka till en så sätt igång och beröm 🙂

Utgå från att ge beröm till 3 personer om dagen. detta för att man skall lära sig att leta efter bra och fina saker hos andra människor. Efter 1 vecka eller 2 så kommer det att resultera i att man ser mer och mer positiva saker hos sin omgivning istället för att gå och störa sig på negativa saker. Vilket också direkt ger en effekt i glädje och positivitet hos en själv.

Annons

Inga kommentarer

  1. Åh, vad underbart att få en sådan kommentar! Spontant och härligt 🙂 Kul med folk som vågar öppna munnen när de tänker snälla tankar främmande människor.

Lämna en kommentar

Annons
Annons