Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Träna med Catharina Wettermark

Igår jobbade jag min sista dag på Nyheter24-Gruppen, där jag jobbat i 1 år 9 månader som mediesäljare. Det har varit en helt fantastisk tid, och jag kommer sakna det enormt mycket. Men life goes on.

Men det jag tänkt på är att i princip under hela denna tid så har jag tränat tävlingsinriktat och mina kära kollegor har varit mitt i det i allra högsta grad. De har många gånger tyckt att jag varit en galning, och tror nog att de väntat på att jag ska ledsna. Men istället så blir jag mer och mer fokuserad för var månad som går. Nu, ja nu är det inte långt kvar. Men de har fattat att jag menar allvar, de har börjat hejja på mig, vilket gett mig massor av motivation. De har respekterat mina val så som att jag måste äta mellanmål i form av  shakes, bars, kvarg, nötter m.m och de har tom respekterat att jag inte fikar eller hakar på en fredags aw.

Jag tänker många gånger att det inte kan vara lätt för min omgivning att varken förstå eller respektera min satsning och mina val. Så jag försöker att inte “Frälsa” alla jag träffar och predika om varför man skall träna, eller berätta varför jag tränar osv osv. För jag försöker leva ett så normalt liv som det bara går. Det är mitt val det här, och ingen anans.

Därför gör det mig så glad att jag faktisk haft kollegor som varit förstående och att de respekterat min satsning.

Ex, när vi hade avtackning för mig så serverades det en Fitness fika utan alkohol. ( I normala fall så tackar vi av med lite vin en fredags em) Samt att de gav mig 75 minuters träning tillsammans med Catharina Wettermark, Nordisk mästarinna i Body Fitness 2006, i avskedspressent. Det mina vänner är kärlek!

TACK UNDERBARA NI!!!!

Nu längtar jag tills detta träningspass. Shit vad kul!!!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons