Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Motivation efterlyses och önskas

Idag är det en riktigt dålig dag av ingen anledning alls. Ibland bara har man såna dagar, där humöret inte är på topp. Då jag har ett jobb där jag sällan tillåts att ha en dålig dag så är just dessa dagar extra svåra. Om jag tar ut min dåliga dag på människor omkring mig så påverkas massor av människor och mina underbara kunder och kollegor blir extremt drabbade. Så det funkar inte att vara surtant där inte. Det är bara att bita ihop och skicka iväg ett leeende och kämpa för att vara glad. Vilket tar enormt mycket energi av mig, så när jag sen då kommer hem så går mitt pisshumör ut över min älskade och underbara familj. Stackars man och son som då skall behöva ta emot denna surtant.

-Nej det går inte, måste kämpa lite till med mitt humör. Jag vet ju att när jag vaknar imorgon så är allt som vanligt igen.

Men just idag då är det sååååå extremt svårt att motivera mig själv. Jag borde åka till gymmet och bränna av min dåliga energi, men jag orkar inte. Jag vill bara krypa upp i soffan med ett paket “Ben & Jerry” New York Super Fudge och tycka synd om mig själv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Men så tycker jag också att ibland måste man tillåta sig själv till att ha dessa omotiverade dagar, kanske lite för att orka ladda om. Man orkar ju inte gå omkring jämt och vara på topp heller. Det är ju alltid skönt när man lämnat en sådan här dag bakom sig.

Samt att när jag känner mig så här så kan jag inte prestera på gymmet över huvudtaget, och för mig är det viktigt att tycka att det är kul att gå till gymmet och att ha kul när jag är där. Såklart har jag dagar då jag tvingar mig till gymmet då jag inte alls vill, men så gör man det och medans jag tränar så njuter jag för fullt. Därför att jag lever detta liv för att jag trivs med det, för att jag själv vill prestera för att jag gör det för att må bra i själen framförallt. Så länge jag lever ett liv som jag själv mår bra av så är det väl jätte bra.

-AAA nu kom jag in i en sån svacka också. Massor av tankar på alla försvarstal man måste hålla för att man tränar, för att man väger maten, för att man har för höga och orimliga mål. Att det är minsann inte snyggt när tjejer har mycket och stora muskler, att det bästa är att träna på detta vis, att man inte är klok och har ett sjukt kroppsideal osv osv.

Värst vilket svammel det blev nu, men,

 

Grejen är den att:

Jag tycker att det är KUL att träna.

Jag tycker att det är KUL att pumpa skiten ur mig. Jag mår bra av det.

Jag tycker att det är KUL att ha ett extremt svårt och högt uppsatt mål. Jag drivs av det.

Jag tycker att det är KUL att ha full kontroll på vad jag stoppar i mig, att väga min mat och se hur det påverkar min kropp. Jag lär mig oerhört mycket på vägen.

Hur som nu tänker jag faktiskt fortsätta min dåliga dag och inte tycka att det är något konstigt med det, för det är helt naturligt och helt vanligt. Så nu ska jag skita i att träna, skita i att vara duktig och ja, jag tänker frossa i Ben & Jerry.

Vet ni att min underbara man åkte faktiskt iväg och handlade ett paket till mig och bad mig att ha en skitdag med mys i soffan. Känns som att min dag imorgon kommer att bli TOPPEN. Vill ni hjälpa till så tar jag tacksamt emot lite motivations pepp så att jag är mitt vanliga jag imorgon.

Tack söta rara ni =)

 

Annons

Inga kommentarer

  1. Neej precis, alltid ska man behöva oroa sig för vad andra ska tänka och tro. Bara att köra på, och du efter regn kommer solsken 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons