Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Naprapat besök för orörliga axlar

Aj aj aj…

Körde bröst och Axlar idag med PT´n och jag är så otroligt stel och orörlig i axlarna. Så jag har super svårt att få kontakt i bröstmuskeln.

Vi startade hela passet med att värma upp med dips, sedan körde jag igång med ett superset av dips-stående flyes för bröst. Matade på bra i 4 set och började få till ett ordentligt pump. För att sedan gå vidare till bänkpress…. och i princip där tar axeln slut. Det bara funkar inte, bara axeln som vill in och träna inga bröst muskler släpps igenom alls. Så när vi började lägga på vikter för att tvinga bröstmuskeln att gå in och jobba så viker sig axeln i princip och tar tvär stopp. Vi körde på ändå rätt aggresivt för att se om det skulle lossna lite granna, men icke sa nicke. Testade även 4 set med sned bänkpress, samma där.

Sen skulle jag göra armhävningar, och det gick inte, jag kunde inte ens göra 1 enda, vilket var sjuuuuuuuukt frustrerande. Jag vet ju att jag orkar, men nu bara gick det  inte. Min PT garvade ihjäl sig, sedan beordrade hon mig att uppsöka en Naprapat, så att jag kan få ordning på min stelhet. Den hämmar mig alldeles för mycket nu.

Så imorgon är det bara ringa och boka tid. Jag fick lite tips på bra idrotts naprapater. Men har ni något tips så tar jag tacksamt emot dem också, Centralt i Stockholm behöver det vara.

Är det någon som gått igenom liknande? Hur kom ni förbi denna orörlighet????

 

Guuuu djup suck altså!!!

Tjollahoppsan för nu

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons